Hirdetés

Kevin Conroy játssza majd Bruce Wayne-t az Arrowverse eddigi legnagyobb crossoverében

|

Miután a színész már több ikonikus rajzfilmben és játékban is Batman hangját kölcsönözte, végre tényleg Bruce Wayne bőrébe bújhat.

Hirdetés

Még az évben kezdetét veszi a DC sorozatok legnagyobb crossovere, a Végtelen Világok Krízise, ami öt felvonásból áll majd az Arrowverse különböző sorozataiban és meghatározó lesz némely karakter sorsát nézve.

Hirdetés

Az esemény alatt nem csak a különböző sorozatok szereplői találkoznak majd, de a DC képregények olyan ikonikus karakterei is megjelennek, akik eddig még nem tűntek fel a sorozatokban. A Comic-Conon Brandon Ruth már elárulta, hogy ő alakítja Supermant a Végtelen Világok Krízse eseménysorozatban, azonban a CW most bejelentette, hogy egy igazi DC veteránt, Kevin Conroy-t sikerült leszerződtetni Bruce Wayne szerepére.

A színész ezért remek választás, mert kevés olyan ember létezik, akinek nagyobb tapasztalata lenne a karakter megformálásában, hiszen 1992 óta számtalan alkotásban kölcsönözte már hangját a Batmennek. Hallható volt a Batman: Gyilkos tréfában is, az Arkham és az Injustice játékokról nem is beszélve. 

A Végtelen Világok Krízise december 8-án veszi kezdetét a Supergirlben, majd végighalad az Arrowverse többi sorozatán. A frissen induló Batwoman lesz a következő, majd a The Flash és az Arrow következik, és végül a DC's Legends of Tomorrow-ban zárul január 14-én.

Ti figyelemmel követitek majd az eseményeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)