Hirdetés

Kevin Feige azt szeretné, ha a Deadpool 3 lenne a széria Thor: Ragnarökje

|

A sorozat harmadik felvonásának nagyot kell szólnia. A stúdió azt szeretné, ha Ryan Reynolds MCU-s debütálása új utat törhetne a sorozatnak.

Hirdetés

A Deadpool 3 helyzete kifejezetten érdekes. A Fox zászlaja alatt indult sorozat jóval szókimondóbb és brutálisabb volt, mint amilyenek általában a Marvel termékek lenni szoktak, emiatt érthetően kérdések merültek fel projekttel kapcsolatban, amikor a Disney bekebelezte a stúdiót.

Kevin Feige, a Marvel Studios feje korábban azt nyilatkozta, hogy eszük ágában sincs lecsiszolni Deadpool éleit, magyarán a trágár antihős pontosan ugyanúgy folytathatja majd karrierjét, ahogy elkezdte.

Hirdetés

Persze ez nem jelenti azt, hogy a szériának ne kellene fejlődnie. Feige kifejezetten azt szeretné, hogy a Deadpool 3 is akkora mérföldkő legyen, mint amekkora a Thor filmek esetében a Ragnarök volt. Nagy előrelépésről álmodik, amire egyébként Shawn Levy és Ryan Reynolds vezetésével meg is van minden esély.

"Hogyan emeljük fel a minőséget úgy, mint a Polgárháborúval, a Végtelen háborúval és a Ragnarokkal?"

A választ még senki sem tudja, de reméljük, hogy hamarosan előállnak majd valamivel. A Comic-conon még a Phase 5 és 6 tervezetben sem láttuk az új Deadpool filmet, ami persze csupán azt jelenti, hogy a premier dátuma még nincs kőbe vésve.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)