Hirdetés

Kevin Feige beszélt a Shang-Chi trailerének nagy meglepetéséről

|

Valóban benne lesz a filmben az a karakter, akit utoljára A hihetetlen Hulkban láttunk.

Hirdetés

Pár napja futott be a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája új előzetese, amelyben egy nem várt gonosz is felbukkant: Hulk ősellenségéről, Förtelemről van szó, akit a 2008-as A hihetetlen Hulkban Tim Roth alakított, azóta viszont nem találkozhattunk vele a vásznon. A rajongók megőrültek azért a jelenetért, ahol egy ketrecben küzd valakivel, a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige pedig két dolgot is megerősített a karakterrel kapcsolatban.

Hirdetés

Feige a Rotten Tomatoes-nak adott interjúban ismerte el, hogy az átalakult Emil Blonsky, azaz a Förtelem valóban benne lesz a Shang-Chi filmben, továbbá annak a meglátásnak is helyt adott, hogy akivel a lény harcol a trailerben, az valóban Doctor Strange egyik hű társa, Wong (Benedict Wong). A Marvel Filmes Univerzum atyja szerint nagyon szórakoztató dolog, ha olyan karakter jelenik meg valamelyik filmjükben, akit már több mint egy évtizede nem láthattunk, és erre rácsodálkoznak a rajongók. 

Szóba került a Shang-Chi film másik nagy dobása is. Noha a Vasember 3-ban felbukkant a Mandarin, de ott valójában egy színész, Trevor Slattery (Ben Kingsley) helyettesítette, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem létezik. Feige szerint megbeszélték, hogy csak akkor fog felbukkanni a figura a vásznon, ha hűen be tudják mutatni az összetettségét. Egy Vasember filmben ezt nem tudták megtenni, mivel az Tony Starkról szól, ezért Shane Black, a Vasember 3 írója és rendezője előállt azzal a szórakoztató csavarral, hogy egy színészt dobjanak be helyette. Ettől még a Tíz Gyűrű szervezetnek valóban létezik a vezetője, akivel a Shang-Chiben fogunk találkozni először. 

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája szeptember 2-án kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)