Hirdetés

Kevin Feige beszélt róla, hogy Skarlát Boszorkány visszatérhet-e az MCU-ban

|

A Doctor Strange az őrület multiverzumában eseményei után sokan kételkedtek benne, de a Marvel Studios elnökének szavai gondolkodóba ejtheti a rajongókat.

Hirdetés

Elizabeth Olsen nagy utat tett meg azóta, hogy Sólyomszem (Jeremy Renner) hatására felvette a harcot Ultron seregével szemben. Az utóbbi két Bosszúállók-film és a WandaVízió is komoly megrázkódtatásokat hozott a karakter számára, ami az idei Doctor Strange az őrület multiverzumában című blockbusterben csúcsosodott ki. 

A Sam Raimi által rendezett folytatás nem finomkodott azzal kapcsolatban, hogy bemutassa Wanda Maximoff elkeseredésének mértékét és hogy semmilyen eszköztől nem riad vissza a családért (noha egy kaszkadőrvideó alapján sokkal brutálisabb is lehetett volna a mozikba került verziónál). 

Aki látta a filmet, az persze tudja, hogy a Skarlát Boszorkányban végül felülkerekedik a jó, és tetteire ráeszmélve látszólag feláldozza magát, maga alá temeti egy nagy adag törmelék. Azóta nyitott kérdés, hogy vajon meghalt-e Wanda, vagy még viszontláthatjuk a későbbiek során.

Hirdetés

A Variety munkatársának sikerült a sok rajongót foglalkoztató dologról a Marvel Studios elnökét, Kevin Feige-t megkérdezni, aki a tőle megszokott módon sejtelmesen válaszolt: 

"Nem is tudom, láttuk őt a romok alatt? Én egy tornyot láttam leomlani, és egy kis vörös villanást. Nem tudom, hogy ez mit jelent".

Tekintve, hogy Wanda a káoszmágiával képes a valóságot maniupálni (elég csak arra gondolni, hogyan győzte le az Illuminati tagjait), valószínűleg keveseket lepne meg, hogy ha sikerült volna túlélnie a Doctor Strange 2 fináléjának történéseit.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Feige ráadásul öntött még egy kis olajat a űzre: 

"Ha lehetne, még további száz évig dolgoznék együtt Lizzie-vel. A multiverzumban bármi lehetséges! Majd meglátjuk. Tényleg még annyi felfedezni való van [vele kapcsolatban]. Még sok olyan fontos történetszála van a képregényekben, amiket nem is érintettünk."

Bár ez nem tekinthető hivatalos megerősítésnek, a spekulációk máris beindultak, és a legtöbb szerint a leglogikusabb forgatókönyv az lenne Wanda visszatérésére, ha a WandaVízió spin-off sorozatában, a Kathryn Hahn karakterére fókuszáló Agatha: Coven of Chaosban történne meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)