Hirdetés

Kevin Feige és James Gunn szerint nincs kizárva egy Marvel DC filmes crossover

|

A Marvel Studios feje nem áll az ötlet útjába.

Hirdetés

James Gunn hatalmasat ment a The Suicide Squaddal, már ami a kritikákat illeti, a pénztáraknál sajnos nem ilyen rózsás a helyet. A galaxis őrzői filmek rendezője sikerrel adta el a népnek az Öngyilkos osztag karaktereit, és sokak a legjobb DC filmnek titulálták, annak ellenére, hogy a moziban nem teljesített kimagaslóan.

Mivel Gunn a Marvelnél és a DC-nél is alkotott már rendezőként, felmerült a kérdés, hogy mit szólna egy crossover projekthez. James Gunn fejében azonnal megjelent egy kép egy Harley Quinn/Groot film terveiről.

Hirdetés

A képregények oldalain néha sikerült összehozni a két stáb hőseit, de a mozivásznon ez még sosem sikerült. Kevin Feige, a Marvel Studios feje szerint az sem lehetetlen, hogy egy filmes projekt összejöjjön. Feige egészen pontosan így fogalmazott:

"Nézzétek, az alap válaszom az az, hogy »soha ne mondd, hogy soha«. Én azt sem hittem volna, hogy valaha idáig jutunk."

Amikor Feige beindította az MCU-t, azt elsődlegesen azért tette, mert a Marvelnél maradt karaktereket senki más nem akarta átvenni. Most már viszont ott tart a Marvel Studios, hogy visszaszerezte az X-Men és a Fantasztikus Négyes jogait, és a Pókember is kvázi "hazatérhetett" az MCU-ba - bár a hálószövő jogai továbbra is a Sonynál vannak.

Ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Ha a Disney és a Marvel ilyen tempóban ütik a vasat, akkor előbb utóbb még talán láthatjuk Pókembert a Flash-sel bulizni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)