Hirdetés

Kevin Feige és Patty Jenkins Star Wars filmjeit is törölhették, sosem fogjuk látni őket

|

Mindeközben Taika Waititi saját Star Wars projektje továbbra is készül.

Hirdetés

Variety információi szerint Patty Jenkins Csillagok háborúja-filmje, a Star Wars: Rogue Squadron immár nincs aktív fejlesztés alatt, szóval gyakorlatilag törölték a filmet, amelynek 2023 decemberében kellett volna megjelennie - az már hosszú ideje egyértelmű, hogy ezt a dátumot nem fogja tudni tartani a Lucasfilm. Korábban arról lehetett hallani, hogy a harmadik Wonder Woman mozi miatt csúszik a Rogue Squadron, de Jenkinstől azt a filmet is elvették, szóval immár bőven lett volna ideje a Zsivány Osztag történetének bemutatására. A Lucasfilm a jelek szerint ebből mégsem kért. És itt még nem értek véget a törlések.

Ugyancsak nincs már aktív fejlesztés alatt ugyanis a Marvel Studios fejese, Kevin Feige által megálmodott Star Wars-film sem. Ott tartunk tehát, hogy a korábban belengetett mozik közül egyetlen egy maradt talpon, ennek viszont elvileg tényleg elég jól haladnak az előkészítő munkálatai. 

Hirdetés

Taika Waititi filmjéről van szó, melyben a Variety szerint nem csak rendezőként működik majd közre az új-zélandi filmes, hanem színészként is fel fog benne bukkanni.

A Star Wars: Rogue Squadront még 2020-ban jelentették be a Disney befektetőinek tartott eseményen, majd egy évvel később el is halasztották határozatlan ideig - az eredeti tervek szerint a forgatásnak tavaly kellett volna indulnia. Feige filmjéről először 2019-ben lehetett hallani, de nagyon keveset tudtunk róla azon kívül, hogy a Loki írója és rendezője, Michael Waldron felel a forgatókönyvért. 

Korábban Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke beszélt már arról, hogy elképelhető, Waititi filmje 2023 végén a mozikba kerülhet, de ebben most már tényleg kár reménykedni, bőven el kellett volna kezdeni a forgatást ahhoz, hogy össze lehessen ezt hozni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A helyzet tehát úgy áll, hogy bár sorozatos fronton nem panaszkodhatnak a Csillagok háborúja-rajongók, mozifilmek terén már a tervekkel is hadilábon áll a Lucasfilm. Vannak persze még formálódó projektek: új filmen dolgozik például Damon Lindelof és Sharmeen Obaid-Chinoy, illetve ha minden jól megy, a Deadpool 3-at is jegyző Shawn Levy is szállíthat nekünk egy olyan mozit, ami a messzi-messzi galaxisban játszódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)