Hirdetés

Kevin Feige igazi boomerként oktatta ki Ms. Marvelt, amiért úgy nézte a WandaVisiont, mint egy tini

|

Ha valaki még kételkedne Iman Vellani abszolút rajongásában a Marvel univerzum iránt, annak van egy cuki történetünk.

Hirdetés

Végre elkezdtek pörögni a Ms. Marvel epizódjai a Disney+-on, és már a magyar közönség is követheti az eseményeket. Persze a sorozat forgatása már hosszú hónapokkal ezelőtt lezárult, amikor még egyebek mellett a WandaVision tartotta lázban a világ Marvel-rajongó részét. Közéjük tartozott a Kamala Khant alakító ifjú színésznő, Iman Vellanir is.

Vellaniról tudni kell, hogy akárcsak karaktere, ő maga is él-hal a Marvel hőseiért, ezt pedig a napokban Saagar Shaikh (a Kamala bátyját játszó színész) is megerősítette egy történettel a Marvel.comnak.

Hirdetés

A sztori szerint Feige látta, ahogy Vellani a forgatás szünetében a WandaVisiont nézi, és kioktatta a színésznőt, mondván

"Ezt nem telefonra csinálták. Nézd meg egy TV-n!"

Miközben az MCU atyaúristenével maximálisan egyetértve az elmém háttérében David Lynch kacaját hallom, a helyzet alapvetően érthető. Vellani keményen dolgozott a sorozatán, de közben sorra jöttek a WandaVision részek, amelyek annyira izgalmasak voltak, hogy egy ponton szó szerint a földre küldték Ms. Marvelt.

"Az iPadjét bámulta felvételek közben. Kijött a WandaVision és egyszer csak azt hallottam, hogy 'MI VAN?' és láttam, ahogy a földhöz vágja magát izgatottságában. Fogalmam sincs mi történt, nem akartam megkérdezni, nem akartam megzavarni az élményét. A lényeg, hogy igen, nagyon izgatott volt. Igazi rajongó."

Idézett fel egy másik pillanatot Shaikh.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Ms. Marvel sorozatot persze nem mentesíti a kritikáktól, hogy a főszereplője imádja az MCU karaktereit, de a színészi játékán látszik, hogy imádja a munkája minden percét. Ha másért nem is, ezért már megéri időt szánni a széria epizódjaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)