Hirdetés

Kevin Feige könnyen kiköthetett volna a DC filmes univerzumának élén is

|

A 2010-es években komoly tárgyalások folytak a Warner és Kevin Feige között.

Hirdetés

Nagy változásokon megy keresztül a nem is olyan régen egyesült Warner Bros. Discovery, ennek keretein belül pedig a céget vezető David Zaslav nagyon örülne annak, hogy egy Kevin Feige-hez hasonló szakember fogja össze az összes DC Comics adaptációt a stúdiónál. Ennek kapcsán került most elő az is, hogy elvileg pár éve minden esély meglett volna arra, hogy magát Feige-et csábítsák át.

Puck News írásából ugyanis kiderült, hogy az MCU második fázisának idején tényleg leültek tárgyalni a Warner fejesei Feige-vel, ugyanis az MCU atya cseppet sem érezte jól magát a Marvelnél.

Hirdetés

Mindennek pedig az volt az oka, hogy Kevin Feige, valamint a Marvel Entertainment vezetője, Isaac Perlmutter egyáltalán nem jöttek ki jól egymással, és teljesen másként képzelték el a Marvel filmes univerzumának jövőjét. Perlmutter hallani sem akart arról, hogy fekete, női és LMBTQ karakterek legyenek a Marvel mozifilmek címszereplői. Végül kenyértörésre került a sor, a Disney pedig az MCU sikereit látva jó döntést hozott: a filmes részleget, vagyis a Marvel Studiost teljesen leválasztották a Marvel Entertainmentről, immár a Walt Disney Studios alá került a nagy céges rendszerben. Ennek hála Feige-nek nem kellett többé Perlmutterrel vitáznia, illetve nyugodtan mondhatott nemet a Warner ajánlatára. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Így nem lett Kevin Feige a DC filmes univerzum tejhatalmú ura, helyette a Marvel mozik világát egyengeti azóta is. Nem tudni, mit hoz a jövő, kinek a kezébe adja a gyeplőt a Warner és a DC, de olyan pletykákat azért már lehet hallani, hogy a Jokert rendező Todd Phillips lehet esetleg David Zaslav kiszemeltje erre a feladatra. Ez minimum érdekes annak fényében, hogy Phillips filmje még csak nem is része a DC filmes világának - mondjuk cserébe legalább tényleg jól sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)