Hirdetés

Kevin Feige szerint látni fogjuk még az igazi Mandarint

|

Megnyugodhatnak azok, akiket kiborított a Vasember 3 nagy fordulata.

Hirdetés

Az eredeti Mandarin eddig még nem fedte fel magát a Marvel mozikban. A Vasember harmadik részében ugyebár csavartak egy nagyot a karakteren, a filmben Ben Kingsley tulajdonképpen nem is őt alakította. Kingsley egy Trevor Slattery nevű színészt játszott, aki csak úgy tett, mintha ő lenne a Tíz Gyűrű nevezetű terrorszervezet vezetője - ez a csoport rabolta el Tony Starkot az első Vasember filmben Obadiah Stane megbízásából. 

Hirdetés

Slattery rács mögé került, az All Hail the King címet viselő Marvel One-Shots rövidfilmből azonban kiderült, hogy a börtönben meglátogatta őt a valódi Mandarin egyik embere, aki ki is szabadította a színészt, mivel a cseppet sem boldog valódi Mandarin el szeretne vele beszélgetni arról, hogy mennyire csúnya dolog ellopni más identitását. Kevin Feige, a Marvel Studios ura és parancsolója nemrég Redditen válaszolt a rajongói kérdésekre. Feige itt mesélt arról, hogy bizony még látni fogjuk a Tíz Gyűrűt, és az igazi Mandarin is tiszteletét teszi majd valamikor. 

Azt persze nem tudni, hogy melyik Marvel moziban vagy sorozatban bújik elő az árnyak közül a terroristavezér, de például a készülő Falcon and the Winter Soldier széria remek megoldás lehetne. Sólyom (illetve ugyebár a Végjáték után már az új Amerika Kapitány) és Bucky Barnes tökéletes jelöltek lennének arra, hogy felkutassák a Mandarint. 

Feige egyébként sok más érdekes kérdésre is választ adott. Kiderült például, hogy tisztában van azzal, az időben visszautazó Steve Rogersnek tényleg mindig is Peggy volt-e a felesége (az Amerika Kapitány: A tél katonájában ugyebár nem derült ki, hogy kihez ment hozzá a hölgy). Ugyancsak elárulta, hogy a stúdiónak általában öt évre előre minden terve megvan a filmekkel kapcsolatban, de kevésbé konkrét elképzeléseik ennél jóval távolabbra mutatnak. Megtudtuk tőle azt is, hogy Mark Ruffalo egy csomó saját ötlettel színesítette Hulk karakterét a Thor: Ragnarökben, a Végtelen háborúban és a Végjátékban. Végezetül kiderült, hogy Stan Lee ugyan már nem tudta megnézni a Végjáték teljes verzióját, de magáról a történetről azért tájékoztatták a Marvel legnagyobb hőseinek atyját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)