Hirdetés

A Marvel filmes univerzum atyja veszi át az X-Men franchise irányítását

|

Végre találkozik Deadpool és Amerika Kapitány? Még ez is megtörténhet.

Hirdetés

Lassan de biztosan a Disney páncélszekrényébe vándorolnak a Fox részvények, ezzel együtt pedig olyan franchise-ok jogai is, mint az X-Men, a Deadpool, a Majmok bolygója, vagy épp a Jégkorszak.

Hirdetés

Ezek közül számunkra egyértelműen a képregényes vonatkozású IP-k a legizgalmasabbak, hiszen végre találkozhatnak olyan hősök a mozivásznon, akik korábban nem tehették. A Disney-nél úgy döntöttek, hogy Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke kezébe adják a gyeplőt.

Azt gondolom csak ennek van értelme. Óvatosnak kell lennem mert nem tudom pontosan mi lett a Fox felé kommunikálva, de szerintem tudják. Egyértelmű, hogy a Marvelt egy kézben kell kell tartani. Nem lehet két Marvel.

Arra a kérdésre, hogy akkor Deadpool csatlakozik-e a Bosszúállókhoz, még nem kaptunk egyértelmű választ.

Kevinnek rengeteg ötlete van. Ha tippelnem kéne, ez az egyik. De aztán ki tudja...

Kíváncsian várjuk, milyen meglepetésekkel állnak elő a Disney-nél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)