Hirdetés

Kevin Feige mesélt egy kicsit a Pókember 4-ről, Harrison Ford szerepéről, és az új Penge moziról is

|

A Captain America: New World Order kapcsán kifejezetten fontos részletek derültek ki.

Hirdetés

A Marvel Studios fejese, Kevin Feige nemrég az Entertainment Weeklynek adott egy tartalmas interjút, mely során sok érdekes információval szolgált az MCU jövőjét illetően. Szóba került többek között az új Pókember-film, a Penge, illetve a Captain America: New World Order is.

De beszélt például a Deadpool 3-ról is, ami az MCU első R-besorolású filmje lesz. Feige ismételten megerősítette, hogy semmilyen szinten sem tompítják vagy teszik családbarátabbá a folytatást. Hozzátette azt is, hogy hihetetlen dolognak tartja Hugh Jackman visszatérését, mivel 2000-ben Jackmannel indultak egy a szuperhősös műfaj úttörőinek tekinthető X-Men mozifilmek, most pedig a színész MCU-s debütálásával "teljessé válik a kör".

Hirdetés

A negyedik MCU-s Pókember-film kapcsán elmondta, hogy már megvan a történt, amit el akarnak mesélni benne, a forgatókönyvírok pedig jelenleg is gőzerővel dolgoznak azon, hogy ezeket az elképzeléseket egy szkriptté tudják varázsolni. Nagy dolgokat ígért Feige a folytatásra, de persze kérdés, hogy lehet még emelni majd a tétet a 2021-es Pókember: Nincs hazaút után.

Kevin Feige azt is megerősítette, hogy még idén elindul a Penge forgatása - az eredeti rendező, Bassam Tariq ugyebár tavaly szeptemberben dobbantott, az ő helyét Yann Demange vette át. Demange is Atlantában van és itt méri fel a terepet a forgatás elkezdéséhez. A következő nagyjából 10 hétben már el fognak indulni a kamerák Feige szerint.

Szóba került a Captain America: New World Order is, melyben immár Harrison Ford lesz látható Thaddeus Ross szerepében - a karaktert korában a 2022 márciusában elhunyt William Hurt alakította. Thaddeus Ross tábornokként debütált az MCU-ban (egészen pontosan a 2008-as A hihetetlen Hulkban), később viszont már az USA új külügyminisztereként láthattuk őt az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, az utolsó két Bosszúállók-filmben és a 2021-es Fekete Özvegyben. Most nagy váltás jön, a negyedik Amerika Kapitány-filmben ugyanis már Thaddeus Ross lesz az Egyesült Államok elnöke. Harrison Ford nem először fogja eljátszani az amerikai elnököt, biztosan sokan emlékeznek még az 1997-es, Az elnök különgépe című filmre. Feige szerint a Captain America: New World Orderben nagyon fontos lesz a dinamika Ross elnök és az új Amerika Kapitány, Sam Wilson (Anthony Mackie) között, illetve a két karakter közös múltja is nagy hatással lesz a történetre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szó esett még pár sorozatos projektről is, a Holdlovag kapcsán például azt tudhattuk meg, hogy bár egyelőre nem jelentették még be Oscar Issac karaktere történetének folytatását, Feige azt leszögezte, vannak terveik, és látni fogjuk még Holdlovagot. 

Mindezeken felül nem győzte dicsérni az idén júliusban érkező Marveleket, a filmet, amiben együtt szerepel majd Marvel Kapitány, Ms. Marvel és Monica Rambeau, vagyis Brie Larson, Iman Vellani és Teyonah Parris (no meg persze Samuel L. Jackson Nick Furyja). Feige szerint valami olyan élményt nyújt ez a mozi, mint anno az első Bosszúállók, hasonló élmény lesz együtt látni a három hölgyet, mint 2012-ben a Föld legnagyobb hőseit első alkalommal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)