Hirdetés

Kevin Feige olyan vérengzést akart a Végjátékban, amin minden Marvel rajongó kiakadt volna

|

Még szerencse, hogy a Russo testvérek a helyén kezelték a radikális ötletet.

Hirdetés

Három év után talán már nem kell kiírni, hogy spoilerveszély, amikor arról beszélünk, hogy a Bosszúállók: Végjáték végén Vasember áldozta fel magát, és semmisítette meg egy csettintéssel Thanost a hadseregével együtt. A jelenet így is messze az egész MCU legszomorúbbja, most pedig a két legutóbbi Bosszúállók-filmet rendező Russo testvérek elárulták, hogy Kevin Feige Marvel-főnök még ennél is sokkal súlyosabb befejezést szánt az Endgame-nek.

Joe és Anthony Russo nemrég Josh Horowitz Happy Sad Confused című podcastjának vendége volt. Elárulták: 

Feige azt javasolta, hogy Thanos gyors egymásutánban ölje meg Vasembert, Amerika kapitányt és Thort.

Hirdetés

Nem tudni, miért gondolta, hogy ez jó ötlet, de a Russo testvérek szerencsére kedvesen visszautasították a javaslatot, Feige pedig nem ragaszkodott az elképzeléséhez.

A Végtelen háború és a Végjáték éppen attól volt drámai, hogy a nézők érezték: egy szuperhős sincs biztonságban, bármikor bármelyikük bedobhatja a törülközőt, éppen ezért jó arányérzékkel kellett elhelyezniük az érzelmi katarzisokat - mondták. 

A következő Bosszúállók-film, a The Kang Dynasty 2025-ben érkezik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)