Hirdetés

Kevin Feige röviden, tömören megválaszolta, hogy ő irányítja-e titokban a Star Warst

|

Hogy mi? Már a messzi-messzi galaxist is a háttérhatalom dirigálja?!

Hirdetés

Azzal, hogy mennyire megosztó a Lucasfilm Kathleen Kennedy elnöksége alatti érája, illetve hogy a Marvel Studios elnöke és a kiadó kreatív igazgatója, Kevin Feige maga is fejleszt új, még titkos Star Wars-filmet, nyilván sokakban felmerül a kérdés, hogy idővel nem szivárog-e majd be valahogyan a Marvel csodaproducere a messzi-messzi galaxis berkeibe is.

A Collider nem lacafacázott, meg is kérdezte a filmest, hogy a rábízott filmes projekten túl van-e még bármi köze a franchise-hoz. Nos, Feige nem vacakolt, szimplán annyit felelt: "Egyáltalán nincs."

Hirdetés

A lap újságírója azt is megjegyezte, hogy amióta interjúkat készít Feige-val (egészen pontosan 2007 óta), szerinte egyszer sem hazudott neki, illetve ha a filmes nem kíván valamire konkrét választ adni, akkor azt mindig elegánsan, diplomatikusan kerüli meg. A "nem" viszont nála tényleg nemet jelent.

A szóban forgó Star Wars-produkcióról a napokban az is kiderült, hogy az a Michael Waldron felel a forgatókönyvéért, aki a Loki sorozat első (illetve fejlesztés alatt álló második) évadán, továbbá a Doctor Strange In The Multiverse of Madness forgatókönyvén is dolgozhatott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)