Hirdetés

Kevin Feige egy Star Wars filmen is dolgozik

|

A Marvel filmek védőszentje egy újabb projektet adott hozzá az egyébként is sűrű beosztásához. A kérdés csak az, hogy ez mit jelent a Star Wars univerzumra nézve.

Hirdetés

Nem is olyan régen volt az, hogy a Sony Pictures kijelentette: Kevin Feige túl elfoglalt a Fantasztikus Négyes és az X-Men MCU-ba költöztetésével ahhoz, hogy a Pókemberrel is foglalkozzon. Most kiderült, hogy mindeközben egy Star Wars projektbe is belefogott, ez (is) lehetett az oka eltűnésének.

Hirdetés

A Hollywood Reporternek jutott először fülébe a dolog, amivel kapcsolatban azonnal kommentárt is kértek a Disney-től. A cég kreatív vezetője, Alan Horn válaszolt a kérdésekre egy meglehetősen egyenes nyilatkozattal:

"Kathleen Kennedy a Star Wars univerzum történeteinek új éráját akarja megnyitni, és tudva, hogy Kevin mekkora rajongója a messzi-messzi galaxisnak, adta magát, hogy ez a két kivételes producer együtt dolgozzon a széria jövőjén."

Vannak, akik ezt egy nagyobb szerep előfutáraként értelmezik Feige Lucasfilmes jövőjében, mások szerint a feladat vállalása egyszerűen csak a producer szeretetét tükrözi a franchise iránt. A Hollywood Reporter egyik forrása szerint Kennedyé marad a döntőszó a jövőben is. Egy másik forrás már azt is tudni véli, hogy Feige egy ismert színésszel tárgyal egy központi szerepről.

A kérdés akkor adja magát: mi lesz most Rian Johnson trilógiájával és a David Benioff és D.B. Weiss által készített filmmel? Könnyen lehet, hogy Feige új projektje miatt mindet eltolják majd. Akárhogy is, a Star Wars széria komoly jövő elé néz, melyről többet valószínűleg csak a Skywalker korának premierje után fogunk többet megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)