Hirdetés

Kevin Smith következő filmje a '80-as években játszódik, most megvillantotta az elejét

|

Talán a San Diego Comic Conon még többet árul majd el.

Hirdetés

Kevin Smith nemrég mesélt arról, hogy egy teljesen új filmen dolgozik. Egy olyan mozin, ami nem lesz része a "View Askewniverse" nevezetű filmes univerzumnak (ebbe tartozik Smith legtöbb munkája, például a Shop-stop, a Shop-show és a Dogma is). Fatman Beyond nevezetű podcastsorozatában aztán azt is elárulta, hogy a film valamikor az 1980-as években fog játszódni.

Most pedig, nem sokkal azelőtt, hogy saját panelbeszélgetést fog tartani a San Diego Comic Conon, közzétette a projekt legelejét, egészen pontosan a forgatókönyv első oldalát. Ugyanis végzett az írással.

Hirdetés

Kevin Smith egészen pontosan így fogalmazott Twitteren:

"Ma befejeztem egy új forgatókönyvet. Egy nap lehet, hogy én rendezhetem. És néhány idegen imádni fogja. Míg néhány idegen utálni fogja. De csak akkor, ha szerencsém lesz. Ma megkapta a tervrajzot arrók, hogy milyen lehet a jövőm. És az utazás újra elkezdődik..."

Íme maga a szkript eleje:

A bejegyzésből azért világosan kiderül, egyáltalán nem biztos még, hogy a film tényleg elkészülhet, de Smith azért bizakodik - tegyünk így mi is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)