Hirdetés

Kevin Smith a karantén ideje alatt összedobta a Shop-show folytatásának forgatókönyvét

|

Az írót megszállta az ihlet, és keményen megtolta a karakterszámot. Az elmúlt napokban befejezte a fogatókönyv első vázlatát.

Hirdetés

Smith a Twitteren és az Instagrammon osztotta meg a jó hírt, miszerint a Twilight of the Mallrats című film szkriptjének első vázlata elkészült. Szerinte vicces lett a kézirat, de ennek bizonyítékát valószínűleg jó darabig nem fogjuk megkapni. Smith egyébként a Shop-stop következő részének is nekilátott, és a karantén ideje alatt sem pihent.

Hirdetés

Ami a Shop-show 2-t illeti Brodie Bruce (Jason Lee) visszatér majd a folytatásban, ahogy T.S. Quint is (Jeremy London), akik egy szakítás után fognak benézni az Eden Prairie bevásárló központba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thanks in part to the #Quarantine, I finally finished a funny first draft of “TWILIGHT OF THE MALLRATS”! 25 years after the original, Brodie Bruce will be back for an unnecessary sequel set against the Mallpocalypse! Rene, Willam, Gwen, Brandy, T.S., Trish, Mr. Svenning, LaFours and the rebooted @jayandsilentbob are the returning ‘Rats in an Askewniverse imagining about what happens when the sidewalk sales end, and “happily ever after” is easier to say than live! The #jayandsilentbob stuff is some of my favorite conceptual comedy I’ve ever written but the whole script is silly, sentimental and sweet. And at 98 pages, the story moves like a brakeless bullet train! It’ll be months before we can actually shoot it, but if you wanna know the backstory, I recorded an entire episode about “Twilight of the Mallrats” for my new podcast, “Silent Bob Speaks” - available at That Kevin Smith Club (link in my bio)! And now that *this* script is done, it’s on to a new draft of #moosejaws and then the first draft of the new version of #clerks3! #KevinSmith #mallrats #brodiebruce #twilightofthemallrats #movie #90s #screenplay #coverpage

Kevin Smith (@thatkevinsmith) által megosztott bejegyzés,

Hozzátette, hogy még egy darabig nem állhatnak neki a forgatásnak, de addig is mesélt ezt-azt a projektről saját podcastjében, amit itt találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)