Hirdetés

Kevin Smith szerint fantasztikus lett a Skywalker kora

|

A Shop-Stop és a Jay és Néma Bob filmek rendezője egy órás beszámolót tett közzé az új Star Wars filmmel kapcsolatos élményeiről, mely szerinte méltó lezárása volt a Skywalkerek történetének.

Hirdetés

Noha a Star Wars: Skywalker kora igen megosztó kritikai fogadtatásban részesült a Rotten Tomatoeson, a közönség által kapott pontszáma 86%-on áll, ami azt jelzi, hogy sokan voltak elégedettek a történet lezárásával. Kevin Smith, aki több filmjében is megmutatta, hogy mekkora rajongója a messzi-messzi galaxisnak, most egy órás videót tett közzé, melyben kifejti a véleményét a moziról.

Hirdetés

A rendező legsikeresebb filmjeiben (például a Shop-Stop két részében) is előszeretettel használt utalásokat a Star Wars filmekre, így az sejthető volt, hogy nyomon követi a széria sorsát. Most egy órán keresztül mesél igen részletekbe menően arról, hogy milyen élmény volt számára a generációkon átívelő történet lezárását nézni. Smith a film minden apró részletét kielemzi, tehát mondanom sem kell, hogy innentől spoilerek következnek:

Elmondása szerint a Skywalker kora nagyon a hatása alá kerítette, a kritikában el is sírja magát, amikor Han Solo feltűnéséről mesél, és szerinte hatalmas kalapemelés illet mindenkit, aki részt vett az elkészítésben.

"Rohadtul élveztem a filmet, négyszer is láttam. Szóval eléggé mélyen kielemeztem az olyan részleteket is, amik talán első, második vagy akár harmadik nézésre sem keltették fel a figyelmemet. [...] Tudom, hogy sokan vannak úgy vele, hogy »rohadjanak meg«, mert nem voltak elégedettek az egésszel. Nos én az voltam. Nekem tetszett. Boldog voltam."

Smith maga is cameózott az egyik jelenetben, mivel pár évvel ezelőtti szívrohama után J.J. Abrams megígérte neki, ha túléli a nehéz időket, akkor belerakja a kilencedik epizódba. Végül a Kijimi egyik lakójaként került bele a filmbe, aki mellett a szereplők épp csak elfutnak, miközben a birodalom elől menekülnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)