Hirdetés

Szívrohamot kapott Kevin Smith

|

A 48 éves sztár szerencsére megúszta a dolgot, de az orvosok szerint csak egy hajszálon múlt az élete.

Hirdetés

A Shop-stop, a Jay és Néma Bob filmek, és megannyi klasszikus atyja, Kevin Smith mostanában sem pihen, sőt, rengeteg helyen felbukkan, mostanában például saját stand up estjével. 

Hirdetés

Smith tegnap Glendale-be lépett fel, ahol egymás után két előadása is lett volna, de az első fellépés végén hirtelen rosszul lett, ezért lemondta a második menetet és bevitette magát a kórházba. Itt derült ki, hogy a mindössze 48 éves színész-rendezőnek durva szívrohama volt. Szerencsére most már jól van, de az életét megmentő orvos szerint teljesen el volt záródva a bal koszorúér, így ha nem mondta volna le a második fellépést és nem jut el időben a kórházba, most egy szomorú halálhírrel indítottuk volna a hetet.

Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)