Hirdetés

Valaki a szívrohamot átélt Kevin Smithnek öltözött be

|

A rendező szerencsére vette a lapot és örömmel osztotta meg a Twitteren a rajongó fotóját.

Hirdetés

Néhány napja történt, hogy a 48 éves rendező, Kevin Smith egy szívroham miatt kórházba került. Szerencsére azóta már jobban van, legutóbbi Twitter bejegyzéséből pedig kiderült, hogy a humorérzéke is ugyanolyan maradt.

Hirdetés

Egy rajongó nemrég megosztott egy képet, amelyen az éppen szívrohamot átélt Kevin Smithnek van beöltözve. Míg a legtöbben ezen valószínűleg azonnal megsértődnének, a rendező még ebben is meglátta a humort:

"Az időzítés mindennél fontosabb, ennek a cosplaynek az időzítése pedig egyszerűen tökéletes."

Habár Smith szívesen szórakozik a saját balszerencsés egészségügyi helyzetén, azért nem veszi félvállról a történteket: az esetet követően azonnal vegetáriánus étrendre váltott, korábbi interjúkban pedig úgy nyilatkozott, hogy hatalmas szerencseként tekint arra, hogy egyáltalán túlélte a szívrohamot. Mi természetesen nagyon örülünk, hogy így történt és nagyon reméljük, hogy még sokáig köztünk marad a rendező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)