Hirdetés

Kevin Spacey 31 millió dolláros büntetést is kapott a House of Cardsból való kirúgása mellé

|

A bíróság úgy döntött, hogy ekkora kártérítés jár a stúdiónak azért, mert Spacey-t szerződésszegés miatt kellett eltávolítani a produkcióból.

Hirdetés

Döntött a Los Angeles-i választottbíróság, ítéletüknek megfelelően pedig Kevin Spacey-nek nem kevesebb mint 31 millió dollárt, vagyis több mint 10,2 milliárd forintot kell fizetnie a MRC-nek, vagyis a House of Cards tévésorozat produkciós cégének, mert a színész szerződést szegett - vagyis egészen pontosan azért, mert szexuális visszaélések miatt kirúgták ki.

A szerződésben szerepelt, hogy a színész profihoz méltóan fog viselkedni a forgatások során, de a valóság az, hogy igazából minden egyes szezon munkálatai alatt helytelenül bánt a stáb több tagjával. Ezért jár most a csillagászati büntetés.

Hirdetés

Az MRC-nek nem kevés munkája volt Spacey kirúgása után, hiszen értelemszerűen karaktere híján teljesen át kellett alakítani a folytatást, ekkora került át a fókusz Francis J. Underwoodról Claire Hale Underwoodra, akit Robin Wright alakított. A hatodik szezon rövidebb is lett a korábbi 13 részes évadoknál, csak 8 epizódból áll. 

Spacey ügyvédei azzal az indoklással próbáltak hatni a bíróságra, hogy a helytelen forgatási viselkedés nem volt érdemi hatással az MRC veszteségeire, de a jelek szerint ez az érvelés megbukott. Hosszú pereskedés végére került most pont, hiszen Spacey botránya még 2017-ben robbant ki, a most befejezett bírósági eljárás pedig három évvel ezelőtt vette kezdetét. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)