Hirdetés

Kevin Spacey is benne lesz a tatárjárásról szóló filmben

|

Eric Roberts és Terrence Stamp mellett további nagy nevekre is számíthatunk az 1242 - A Nyugat kapujában című projekt stáblistáján.

Hirdetés

Pár órája futott be a Nemzeti Filmintézet (NFI) sajtóközleménye, miszerint 1,2 milliárdos állami támogatással nagyszabású film készül a tatárjárásról, 1242 - A Nyugat kapujában címmel. A rendező a Hacktion: Újratöltve, a Tűzvonalban és a Jóban Rosszban sorozatokon edződött Soós Péter lesz, aki a XIII. századba repít minket vissza, amikor Batu kán, a világhódító Dzsingisz kán unokája, a sztyeppe kegyelmet nem ismerő ura seregével Esztergom falai alá ér.

Hirdetés

A magyar-mongol-angol koprodukcióban készülő és hazai helyszíneken forgó film minden bizonnyal tömve lesz honi színészekkel, azonban az 1242 IMDb oldala arra enged következtetni, hogy olyan világszerte ismert művészek is helyet kapnak az alkotásban, mint Eric Roberts és Terence Stamp.

A 24.hu beszámolója alapján csatlakozott még egy nagy név a szereplőgárdához Kevin Spacey személyében, aki, mint azt a rendező is megerősítette, már alá is írt a projektre és egy itáliai bíborost, a történet főgonoszát fogja alakítani. Spacey-hez kiváló alakítások kötődnek (elég csak a Közönséges bűnözőkre, a Hetedikre, az Amerikai szépségre vagy a Kártyavár sorozatra gondolni), azonban a 2017-es zaklatási botránya után pária lett Hollywoodban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ugyancsak Soós Péter árulta el azt is, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Christopher Lamberttel, aki egy agg magyar kereszteslovag képében bukkanhat fel a filmben. Említést érdemel még, hogy a vágó a Síró játékért Oscar-díjra jelölt Kant Pan lesz, az akciójelenetekért pedig az a kaszkadőr, Greg Powell felel majd, aki olyan blockbustereken dolgozott korábban, mint a James Bond és a Mission: Impossible franchise-ok, legutóbbi munkája a Sokkal több mint testőr 2 volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)