Hirdetés

Kezd összeállni a Willow sorozat története

|

Ron Howard eléggé optimistának tűnik a projektet illetően.

Hirdetés

Az 1988-as Willow nem aratott kiemelkedő sikert a megjelenésekor, ám mostanra igazi klasszikussá vált a fantasy-rajongók körében. Korábban már hallhattunk arról, hogy a Disney+ kínálatában debütáló sorozat formájában folytatódhat a kaland, és nemrég az eredeti film rendezője, Ron Howard hozott nekünk biztató információkat a projekt kapcsán.

Hirdetés

Howard elárulta, hogy remekül haladnak a forgatókönyvek munkálatai, amit Jonathan Kasdan, a Solo: Egy Star Wars-történet írója vezet. Rajta kívül pedig egy egész csapatnyi író dolgozik még a sorozaton, akik szintén gőzerővel ügyködnek a történeten. Sajnos a széria egyelőre még nem kapott zöld utat, de az mindenképp biztató, hogy ennek ellenére már javában készül a sztorija.

Továbbá az is jó jel, hogy Howard saját elmondása szerint nagyon optimista a projekttel kapcsolatban, és eléggé bejön neki az, ahogy Kasdan kezeli a dolgokat. Egyelőre tehát még közel sem biztos, hogy megvalósulhat a Willow sorozat, ám a fejleményeket látva nem volna túl nagy meglepetés, ha a közeljövőben hivatalosan is bejelentenék az alkotás érkezését.

Ti örülnétek annak, ha folytatódna a Willow?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)