Hirdetés

Kezdődik a John Wick 4 forgatása, Keanu Reeves felbukkant Németországban

|

Szemfüles rajongók elkapták az akciósztárt Berlinben, a Potsdam Studiosnál. A mackós kabát, és a rövid haj nem tévesztett meg senkit.

Hirdetés

A John Wick széria első három része hatalmas siker volt, és rendesen megtolta Keanu Reeves szekerét is. Az internet kedvenc akcióhőse egyik franchise-ból a másikba ugrik: most éppen Berlinben kapták el, ahol a John Wick 4 forgatási munkáit fogja megkezdeni.

A filmsorozat folytatását már 2019 óta tervezik, de még a veterán orgyilkos sem tudta megállítani a világban tomboló járványt és annak következményeit. A meló tolódott és tolódott, egészen eddig.

Hirdetés

A Daily Mailnek sikerült megkaparintani néhány fotót a sztárról, aki jól láthatóan nem élvezi a sűrű időjárásváltozást. Ettől függetlenül azért dobott egy lehengerlő mosolyt a kamerának.

A John Wick negyedik részéért már nem az a Derek Kolstad felel majd, aki megalkotta a sorozatot.

"Nekem már semmi közöm a 4-hez és az 5-höz. Van az a szint, ahol a stúdió gratulál a gyermeked felnőtté válásához, neked pedig búcsút kell intened."

Az egykori rendezőben nincs harag ezzel kapcsolatban, és sok sikert kívánt a franchise jövőbeli vezetőinek. Kolstad velünk együtt várja óvatos kíváncsisággal John Wick jövőjének alakulását.

A John Wick 4 premierje a jelenlegi tervek szerint 2022. május 27-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)