Hirdetés

Ki a Bosszúállók legértékesebb tagja? Az eredmény meglepő

|

Thort, Amerika Kapitányt és Vasembert is maga mögé utasította ez a hős, de persze nem úgy, ahogy gondolnátok.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy mikor állhat össze újra a Bosszúállók csapata, de az biztos, hogy Thanos munkálkodásának köszönhetően új tagok váltanak majd több veteránt is. Minden bizonnyal a búcsúzók között van Sólyomszem (Jeremy Renner) is, aki egy Disney+-os sorozatban adja majd át a stafétát az utódjának, egy új jelentés szerint pedig fájóbb lesz a hiánya, mint gondolnánk. 

Hirdetés

A Film Franchise Showdown nevű honlap a népszerű franchise-ok értékének meghatározásával foglalkozik adatgyűjtés alapján és két mérőszámot használnak: a ROI a befektetés megtérülését jelenti (a box office bevételek hányszorosan haladták meg a költségvetést), a kritikusok pontszáma pedig magától értetődik (iMDB és Metacritic értékelések, szavazatok és díjak alapján kalkulálódik).

Egyik legújabb tanulmányuk a Marvel Filmes Univerzum hőseinek ROI-ját vizsgálta, hogy megtalálják a legértékesebb tagot. Az élen Sólyomszem kötött ki, akinél hat filmet vettek számításba (Thor, Bosszúállók, Bosszúállók: Ultron kora, Amerika Kapitány: Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték, bár a Végtelen háborúban csak említés szintjén volt jelen). Az íjas hős filmenkénti megtérülésének és sikerének arányszáma 5.3 lett, míg Thor 5.06-ot, Amerika Kapitány 4.9-et, Vasember pedig 4.8-at tud felmutatni. Íme a top 10-es lista: 

10. Doctor Strange
9. Fekete Párduc
8. Hulk
7. Nick Fury
6. Thor 
5. Vasember
4. Amerika Kapitány
3. Fekete özvegy 
2. Űrlord 
1. Sólyomszem

A felsoroltak közül nektek ki a kedvenc karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)