Hirdetés

Ki hinné, hogy vicces is lehet, ha Jennifer Lawrence nem tud megfektetni egy 19 éves fiút?

|

A magyar feliratos trailer alapján szórakoztatónak ígérkezik Jennifer Lawrence új filmje, a No Hard Feelings.

Hirdetés

Még tavaly jelentette be Jennifer Lawrence, hogy végzett a franchise-filmekkel. Jóllehet, karrierjében fontos mérföldkőnek számítottak Az éhezők viadala (The Hunger Games) és az X-Men sorozatok, a 32 éves színésznő a továbbiakban inkább más jellegű produkciókban szerepelne. Már Adam Mackay 2021-es szatírája, a Ne nézz fel! (Don't Look Up) is világosan jelezte az irányváltást, amit tavaly A kiút (Causeway) című dráma követett Lila Neugebauer rendezésében.

Utóbbi sikerében Lawrence producerként is érdekelt volt, és ugyanezt mondhatjuk el idei filmjéről, a No Hard Feelingsről is, amit a Sony Pictures vett a szárnyai alá.

Hirdetés

A Gene Stupnitsky (Jó srácok) rendezte szexkomédiába oltott felnövéstörténet főszereplője Maddie (Jennifer Lawrence) teljesen leégett, és mivel jó esély van rá, hogy tartozásai miatt a kocsija után az otthonát is lefoglalják, jelentkezik egy szokatlan álláshirdetésre. A 19 éves Percy (Andrew Barth Feldman) szülei azért fizetnének, hogy rángassa ki a fiúkat a pincéből, randizzon vele és vezesse be az nagybetűs életbe. Fizetésként egy autót kapna, amivel Uber-sofőrként tudna pénzt keresni. A gyerekjátéknak tűnő feladat azonban sokkal nehezebbnek ígérkezik, mint gondolná.

Ha felkeltette érdeklődéseteket a No Hard Feelings, akkor megnyugodhattok, nincs már messze a premier, június 23-án kerül a mozikba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)