Hirdetés

Reboottal tér majd vissza a Kick-Ass franchise

|

A szuper mentes hősmese két epizód után befulladt, de Matthew Vaughn még nem adta fel.

Hirdetés

Egy ideje már csiripelték a hollywoodi madarak, hogy folytatódni fog a Kick-Ass széria, de Matthew Vaughn legutóbbi bejelentése szerint nem egy harmadik részt, hanem egy rebootot kapunk majd. A rendező láthatóan nem akarja még bottal sem megpiszkálni a félresikerült második filmet.

Hirdetés

A Kick-Ass volt Vaughn áttörése még 2010-ben, ami olyan melókat hozott neki, mint az X-Men: First Class és az X-Men: Days of Future Past. A Kick-Ass 2010-es debütálása ugyan nagy siker volt, a második részről ezt már nem lehetett elmondani, ami azt okozta, hogy az akkor még tervezett Hit-Girl spin-off film is kukába került.

Hogy mikor, és pontosan hogyan fog újraindulni a franchise azt még nem tudjuk, de Vaughn komolyabbra fogja venni a figurát és rendesen adaptálni akarja Mark Millar képregényeit. Meglátjuk, hogy ez hogy sikerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)