Hirdetés

Már készül a Kickboxer remake

|

Megvalósul a régóta pletykált Kickboxer remake, ráadásul a pörgőrúgás koronázatlan királya, Jean-Claude Van Damme is visszatér, de nem abban a szerepben, amiben gondolnánk.

Hirdetés

Jön az 1989-es Kickboxer feldolgozása, amely természetesen nem készülhet el a film legnagyobb húzóneve, Jean-Claude Van Damme nélkül. Pedig eredetileg a közismert thai akciósztár, Tony Jaa vállalta el a szerepét, azonban elfoglaltságára hivatkozva később visszamondta, így Van Damme bújhat annak a Chow mesternek a bőrébe, aki a főszereplő karakter, Kurt Sloane tanítója lesz.

A főhős a kaszkadőrként tevékenykedő francia Alain Moussi lesz, nagy ellenfelét, Tong Po-t pedig a Galaxis Őrzői izomkolosszusa, Dave Bautista alakítja majd. Kétségünk sincs afelől, hogy Van Damme tökéletes választás a mester szerepére, elég csak a tavalyi kamionos mutatványára gondolni és máris egyértelművé válik, hogy az 54 éves belga színész mit sem vesztett formájából.

A Kickboxer remake rendezését John Stockwell (A tenger vadjai, Végzetes kitérő, Sötét hullám) és Stephen Fung (Tai Chi 0) látja el, a forgatókönyvet pedig Dimitri Logothetis (Idegenek, Bukott angyal) és az újonc Jim McGrath jegyzi. A forgatás várhatóan még ezen a héten megkezdődik New Orleansban, de többek között Thaiföldön is forog majd a kamera. Örültök a remake hírének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)