Hirdetés

Kicsoda Echo bácsikája a Hawkeye sorozatban?

|

Egyelőre még nem mutatták meg nekünk teljesen ezt a karaktert, de van egy elég erős sejtésünk, hogy ki is lehet ő igazából.

Hirdetés

Túl vagyunk a Disney+-os Hawkeye első három részén (dupla évadnyitóval startolt el ugyebár a múlt héten a széria), a legutóbbi epizódban pedig volt egy nagyon fontos mozzanat, ami talán nem is tűnt fel minden nézőnek, mivel jelentősége felismeréséhez némi képregényes háttértudás is szükségeltetik. 

Mondanunk sem kell, az alábbi sorok potenciális spoilereket rejthetnek, mivel bár biztosan még nem tudhatjuk, ki is valójában a címben szereplő karakter, azért elég valószínű, hogy a tippünkkel nem lövünk mellé.

Hirdetés

A Hawkeye harmadik része Echo gyerekkorának bemutatásával nyit. Echo, azaz Maya Lopez a Marvel Comics képregényeiben egy siket harcművész, ez nincsen másként a tévésorozatban sem. Először a Daredevil képregénysorozatban bukkant fel, ott pedig nem másként, mint a címszereplő ősi ellensége, Kingpin, vagyis a Vezér fogadott lányaként ismerhettük meg őt. Éppen ezért gyanítjuk azt, hogy a sorozatban látott "nagybácsi", aki elhozta egy karateedzésről a kis Mayát a visszatekintés során, a jelenben pedig elvileg egy olyan félelmetes bűnöző, akitől még maga Sólyomszem is tart, nem más, mint maga a Vezér.

És akkor itt jönnek az izgalmas teóriák. Sokan számítottak ugyanis arra, hogy egyrészt az új Pókember filmben felbukkan Matt Murdock/Fenegyerek megformálója, Charlie Cox (a kiszivárgott képek alapján ez tényleg így lesz), és arról is hallani lehetett, hogy még akár valamilyen formában a Vezért alakító Vincent D'Onofrio is visszatérhet. Biztosan sok rajongó tapsikolna örömében, ha a stúdió ilyen formában kezdené el visszahozni a Netflix-féle Marvel sorozatok karaktereit. Ki tudja, talán később nem csak ők térhetnek vissza, hanem mondjuk Luke Cage vagy Jessica Jones is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az teljesen bizonyos, hogy Echóval hosszútávra tervez a Marvel, hiszen a Hawkeye után egy saját spin-off sorozatot is szán neki. Csak remélni tudjuk, hogy nem hiú ábrándokat kergetünk, és akár még a Hawkeye-ban, akár a későbbi Echo sorozatban tényleg újra feltűnik Wilson Fisk, vagyis a Vezér, és most is Vincent D'Onofrio fogja eljátszani őt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)