Hirdetés

Kiderülhetett, mi lesz az átalakuló HBO Max új neve

|

A Disney+-hoz hasonlóan épülhet fel a Discovery+ és az HBO Max összeboronálásával létrejövő platform.

Hirdetés

Az év egyik legnagyobb üzlete volt az AT&T szárnyai alól kivásárolt WarnerMedia és a Disvovery Inc. összeolvadása, amellyel létrejött a Warner Bros. Discovery nevű szórakoztatóipari vállalatóriás. Az új cég olyan komoly brandek felett rendelkezik, mint a DC, az HBO és a Discovery tartalmai.

Az átalakulás a Magyarországon csak az idén tavasszal elrajtolt streaming platformot, az HBO Maxet is érinti, amely 2023-ban teljesen új formában tér vissza. A szolgáltatás állítólag új nevet is kap, ami most idő előtt kiszivároghatott.

A saját értesülésére hivatkozó CNBC ugyanis nemrég arról írt, hogy a vezetők döntése nyomán egyszerűen csak "Maxnek" hívhatják a reinkarnálódó HBO Maxet. A cikk alapján a név ugyan még nem végleges, de az ügyvédek (más elnevezések mellett) már vizsgálják az ezzel kapcsolatos lehetőségeket, és ez lesz a "valószínű választás". Maga az átalakítási projekt állítólag BEAM kódnéven fut.

Hirdetés

Ami pedig az új szolgáltatást illeti, ebben élesen elkülöníthetik a James Gunn kezébe adott DC Comics, a Discovery és a Warner szárnyai alá tartozó tartalmakat, vagyis a Max/BEAM a Disney+ megoldását követheti, ahol szintén önálló lapokon találjuk a Marvel, a National Geographic, és a Disney műsorszámait.

A Warner Bros. Discovery legutóbbi, novemberi pénzügyi beszámolóján maga a vállalat elnök-vezérigazgatója, David Zaslav jelentette be, hogy 2023 tavaszán várható a streaming platform újraindítása, addig viszont az HBO Maxen sem áll meg az élet, ebben a hónapban például rengeteg filmmel bővült a szolgáltatás, miközben egy csúfos elkaszálásról is be kellett számolnunk.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)