Hirdetés

Kiderült a Mátrix 4 címe, a sztoriról is megtudtunk egy keveset

|

A CinemaConon levetítették a Mátrix 4 első hivatalos jelenetét, és a film angol címére is fény derült.

Hirdetés

Nem kicsit irigyeljük most azokat, akik részt tudtak venni Las Vegasban az idei CinemaConon. Itt vetítette le ugyanis a Warner Bros. a készülő Mátrix 4 első jelenetét. Ebből kiderült, hogy Thomas Anderson (avagy Neo, Keanu Reeves karaktere) karaktere terápiára jár, és semmire sem emlékszik a Mátrixból. Egy kávézóban találkozik Trinityvel (Carrie-Anne Moss), de úgy tűnik, mintha egymásra sem emlékezne a két szereplő. 

Mindez nagyon izgalmasan hangzik, kíváncsian várjuk, hogyan támad fel Neo, illetve mit keres emlékek nélkül a Mátrixban. A részletekre persze még várnunk kell, de legalább a film pontos címét megismerhettük.

Hirdetés

Szintén a CinemaConon derült ki ugyanis, hogy a negyedik Mátrix epizódot The Matrix Resurrections címmel kell majd keresni az amerikai mozikban. A CinemaBlend szerzője, CinemaBlend szerzője, Sean O'Connell szintén ott volt a helyszínen, ő a Twitteren árulta el, hogy Keanu Reeves a John Wick szériához hasonló külsővel volt látható az említett jelenetben, vagyis hosszú hajjal és szakállal. 

Remélhetőleg hamarosan befut az első hivatalos előzetes, melyet immár mi is megcsodálhatunk. A The Matrix Resurrections cím egyébként már idén februárban kiszivárgott, de csak most nyert hivatalos megerősítést. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)