Hirdetés

Kiderült az új Az oroszlánkirály film címe

|

A Disney ezúttal nem Simbára, hanem Mufasára fog koncentrálni.

Hirdetés

Bár a kritikusokat és a rajongókat megosztotta a 2019-es, fotórealisztikus Az oroszlánkirály, azonban a 260 millió dollárból készült feldolgozás így is hatalmas siker lett: több mint 1,6 milliárd dollárt hozott globálisan, így nem is lehetett kérdés, hogy a Disney nem fogja ennyiben hagyni a dolgot. A következő film azonban nem egy szimpla folytatás lesz, hanem inkább egy visszatekintés a múltba. 

A D23 Expón derült ki, hogy az új rész címe Mufasa: The Lion King lesz, és a 2019-es Az oroszlánkirály előzményét kapjuk meg általa, amelyben Simba apja, Mufasa kapja a reflektorfényt, hogy miként lett Büszkefölde uralkodója. A film várhatóan két idősíkban fog játszódni, Simba apja örökségét akarja továbbadni a saját kölykének úgy, hogy feltárja Mufasa múltját.

Hirdetés

A rendezést az Oscar-díjas Barry Jenkins (Holdfény) vállalta magára, aki elmondta, hogy miért szerette volna mindenképpen megvalósítani ezt a projektet: 

"Meg kellett csinálnom ezt a filmet, mert 14 éves koromban két unokaöcsémet neveltem, és volt egy VHS-kazetta, amit két nap alatt körülbelül 95-ször néztünk meg. Mufasáról gondolkodtam, és arról, hogyan válik naggyá... Nem vagyok király, nem vagyok király... Mufasa a családja és a barátai miatt nagyszerű, akik vele vannak".

A bejelentés mellett egy rövid kedvcsinálót is bemutatott a Disney az előzményfilmmel kapcsolatban, amelyben a beszámolók alapján megszólalnak ismert karakterek (mint Rafiki és Timon), felcsendülnek a szeretett dallamok, és Büszkeföldén átrepülve látjuk, hogy a kis Mufasát elsodorja az árvíz, de gyaníthatóan nem kell egyedül boldogulnia majd ebben a zord világban. A videót sajnos még nem tette még közzé online a vállalat, de egy logónk van: 

A Mufasa: The Lion King valamikor 2024-ben debütálhat a mozikban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)