Hirdetés

Kiderült, benne lesz-e végül Amber Heard az Aquaman 2-ben

|

Johnny Depp-pel folytatott pere miatt kétséges volt, maradhat-e a filmben.

Hirdetés

Hamarosan eljutunk arra a pontra, ahol végleg magunk mögött hagyhatjuk az inkább gyatra mint emlékezetes filmeket felvonultató DC Extended Universe-t, ami a 2013-as Acélemberrel indult, idén még a Flash - a Villámmal és a Blue Beetle-lel folytatódik, majd a 2023. december 20-án bemutatkozó Aquaman és az elveszett királysággal zárul le.

Utóbbi esetében kérdéses volt, hogy mi lesz Mera sorsa, akit az első filmben és Az Igazság Ligájában is Amber Heard alakított, de a színésznő azóta már bukott egy pert Johnny Depp ellen, és ez nem segített a megítélésén. A CinemaConról érkező beszámolók szerint akármennyire is ennek ellenkezőjét állította, végül marad a filmben.

Hirdetés

A rendezvényen levetítettek egy előzetest, amit egyebek mellett az Insider is látott. Ők osztották meg, hogy két rövid jelenetben látható volt Heard Mera szerepében, tehát már biztos, hogy visszatér. Ugyanakkor azt is megjegyezték, úgy tűnik, Aquaman kiemelt társa sokkal inkább Orm Marius lesz, akit Patrick Wilson alakít.

Az, hogy mekkora szerepet szántak neki, más kérdés. A peresekedés során azt állította, rengeteg jelenetét kivágták, küzdenie kellett azért, hogy maradhasson, és végül az akciójeleneteitől is megszabadultak.

Hamarosan remélhetőleg mi is láthatjuk majd az Aquaman előzetesét - amint közzéteszik a neten, továbbítjuk felétek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)