Hirdetés

Kiderült egy rémisztő részlet az X-Men Mystique-jének képességeiről

|

Mystique alakváltó képessége egyébként is ijesztő tud lenni, de van egy fontos apróság, ami még furábbá teszi az egészet.

Hirdetés

Raven Darkhölme, azaz Mystique az X-Men képregények egyik legismertebb figurája, és most épp egy nagyon érdekes képregénysztori főszereplője. A jelenleg futó Immortal X-Men szériában az alakváltó épp egy nyomozás közepén jár, mely során alakváltó képességei igencsak jól jönnek.

A kelet-londoni akciója különleges izgalmakat tartogat, de külön érdekes egy belső monológja, ami a 8. füzetben olvasható. Ott ugyanis épp arról panaszkodik egy látszólag nagy, bő ruhát hordva, hogy egyébként meztelen.

Hirdetés

A lenti képregényoldal lezár egy korszakos vitát: úgy tűnik, hogy amikor Mystique alakot vált, és "felveszi" az adott alak ruháját, az a ruha valójában a teste része. A szoknyától a testhez simuló szerelésen át minden a húsából van, amitől egészen más érzés ránézni. 

Azt tudjuk korábbi füzetekből, hogy Ravennek vannak tényleges ruhái is, amiket szükség szerint magára húz, de akárhogy is: az átalakulós képessége minden részlet megismerésével kényelmetlenebbnek tűnik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)