Hirdetés

Kiderült egy fontos részlet Margot Robbie Barbie filmjéről

|

A Mattel világhírű figurájának adaptációja olyan elegy lesz, amire nem vagyunk felkészülve.

Hirdetés

A Warner Bros. és a Mattel együttműködésében készül film Amerika kedvenc játékbabájával a főszerepben, az élőszereplős Barbie pedig minden tekintetben különlegesnek ígérkezik. Egyrészt egy Oscar-jelölt rendező, Greta Gerwig (Lady Bird, Kisasszonyok) hozta tető alá, aki a forgatókönyvet is megírta férjével, Noah Baumbach-kal (Házassági történet, Frances Ha) közösen. 

Másrészt olyan illusztris szereplőgárdát sikerült összeverbuválni hozzá, mint a Barbie-t alakító Margot Robbie (Ragadozó madarak, A Wall Street farkasa), a Kent életre keltő Ryan Gosling (Kaliforniai álom, Az első ember), valamint Emma Mackey (Szexoktatás, Halál a Níluson), Emerald Fennell (Ígéretes fiatal nő, A korona), Kate McKinnon (Botrány, Saturday Night Live), Simu Liu (Shang-Chi, Elrabolva), Ncuti Gatwa (Szexoktatás, Doctor Who), Michael Cera (Scott Pilgrim a világ ellen, Superbad) és Will Ferrell (A híres Ron Burgundy legendája, A karácsony szellemében). 

Hirdetés

Hogy Ferrell kit fog játszani a történetben, az egészen idáig titok volt, azonban a komikus a Wall Street Journalnak adott interjújában megtörte a titkolózást. Nemcsak azt árulta el, hogy mi a véleménye a filmről, hanem azt is, hogy kinek a szerepét osztották rá: 

"Szerény véleményem szerint ez a film egyszerre művészi és kommersz. Szeretetteljes tisztelgés a márka előtt, ugyanakkor nem is lehetne szatirikusabb - egyszerűen elképesztő kommentár a férfi patriarchátusról, és a nők társadalomban betöltött szerepéről, valamint arról, hogy miért kritizálják a Barbie-t, és mégis miért akar még mindig minden kislány Barbie-val játszani. Haver, amikor elolvastam, azt gondoltam, hogy 'Ez fantasztikus'. Én játszom a Mattel vezérigazgatóját, és lehetek az a fickó, aki érzéketlen és furcsa, aztán... de inkább nem lövök le semmit. Mindazonáltal nagyon izgatott vagyok miatta."

A Barbie filmet várhatóan 2023. július 20-án fogják bemutatni a hazai mozik, ám nem kell addig várnunk, hogy láthassuk Will Ferrell-t valami szürreálisban, hiszen már nézhető az Apple TV+-on az új Karácsonyi ének-adaptáció, A karácsony szellemében, amelyben ő és Ryan Reynolds a főszereplők. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)