Hirdetés

Kiderült egy nagyon fontos részlet A mandalóri következő évadából

|

Egy kicsit csúszik a The Mandalorian 3. évad, cserébe megmutatták, mi a helyzet Groguval és az Erővel.

Hirdetés

A korábban bejelentett februári starthoz képest egy kicsit csúszik, de sokat így sem kell rá várni: ahogy megírtuk, március 1-jén érkezik A mandalóri harmadik évada a Disney+ platformra. Pontosabban az első (pár) rész, hiszen a bingewatchig-szkeptikus szolgáltató hagyományosan hetente adagolja az újabb részeket. 

Mindezt a brazil Comic-Conon is megerősítették, ahol maga Pedro Pascal (és virtuálisan John Favreau és Dave Filoni) is felbukkant az erről szóló panelbeszélgetésen. Favreau elárulta, hogy az új évad ambiciózusabb lesz, többet mutat majd meg a galaxisból és komoly meglepetésekre számíthatunk.

Hirdetés

A főszereplő fő üzenete pedig ez volt az őrjöngő rajongóknak:

Megtiszteltetés, hogy az apukátok lehetek!

Levetítették az évad teaserének bővített változatát is, amiről felvételünk sajnos nincs, de a nézők leírása szerint a következők történtek benne:

  • Grogu (elnézést: bébi Yoda) az Erő használatával kitessékel valakit egy barlangból;
  • hosszabban mutogatják a bemutatóban épp hogy csak felbukkant Coruscant bolygót;
  • Bo-Katan Kryze leteremti Mandót, amiért kihagyta a háborút;
  • akadnak még együtt harcoló mandalórik és "majomgyíkok", bármit is jelentsen ez.

Ez tehát azt jelenti, hogy Grogu hiába hagyta ott Luke-ot a Boba Fett könyvében, és tért vissza a mandalórihoz, az Erőt nem engedte el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)