Hirdetés

Kiderült, hány részes lesz a Pingvin sorozat, ami szorosan kapcsolódik a The Batman Part II-hoz is

|

Colin Farrell mesteri Pingvinje hamarosan beköltözik majd a képernyőinkre, így már csak az a kérdés van hátra, hogy mennyi ideig marad velünk.

Hirdetés

Matt Reeves The Batman univerzuma hamarosan egy nagyon fontos darabkával fog bővülni. Colin Farrell mesterein alakított bűnözője, Pingvin lesz az első spin-off széria főszereplője, aki a szétrombolt Gotham irányításáért fog harcolni.

Oswald Cobblepot története egy héttel a The Batman vége után fogja felvenni a fonalat, és bemutatja majd, hogy hogyan lett a Pingvinből az a maffiavezér, akit imádunk gyűlölni.

Hirdetés

Variety Circuit Podcast című műsorában nemrég Farrell elárulta, hogy a Pingvin sorozat 8 epizódból áll majd, és közvetlenül átköti majd az eseményeket a The Batman Part II-ba. Ha minden jól megy, akkor Robert Pattinson következő kalandja pont ott indul majd, ahol a Pingvin sorozat véget ér. A színész így fogalmazott:

"Egy nyolcrészes sztori lesz, és Oz előretöréséről szól majd, ahogy megpróbálja betölteni azt a hatalmi űrt, amit Falcone halála okozott."

A Pingvin az HBO Maxon fog megjelenni majd valamikor az idei év során. Sajnos a pontos premierdátum továbbra sem ismert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)