Hirdetés

Kiderült, hányadik résszel ér véget a Halálos iramban széria

|

A Halálos iramban filmek veteránja, Justin Lin rendezi majd az utolsó részeket - igen, egy dupla epizóddal akarják lezárni a Fast & Furious sagát.

Hirdetés

Az gondolná az ember, hogy még az unokáink is Halálos iramban filmeket fognak nézni, amelyekben már csillaghajókat irányít Dominic Toretto és népes kompániája, de a jelek szerint a producerek sem terveznek a végtelenségig a szériával. Kiderült ugyanis, hogy a Halálos iramban 10 és 11 lesz a sorozat két utolsó része, a filmeket pedig a Halálos iramban-veteránnak számító Justin Lin rendezheti. 

Az utolsó két rész szorosan összefügg majd, Vin Diesel már korábban elmondta, hogy igazéból a 10. epizódot bontják két szeletre - így valószínűleg a forgatást is lezavarják egyetlen kör alatt. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a 10. és 11. epizóddal pont kerül a fő Halálos iramban vonal végére, de persze ez azért korántsem jelenti azt, hogy spin-off mozik ne készülhetnének a jövőben - a Halálos iramban: Hobbs & Shaw sikerét látva elég valószínű, hogy azért még vissza fogunk térni a 11. rész után is ebbe a világba.

A következő epizód, a Halálos iramban 9 a jelenlegi tervek szerint 2021 májusában kerül a mozikba, miután kénytelen volt a stúdió elhalasztani az idei premiert a koronavírusjárvány miatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)