Hirdetés

Kiderült, hogy a Marvel feje kiszemelt-e már valakit Wolverine szerepére

|

Kevin Feige nagyon határozott választ adott a téma kapcsán.

Hirdetés

Indulása óta rengeteg rajongót szerzett magának a Marvel filmes univerzuma, és olyan karakterekkel találkozhattunk a mozivásznon, akiket a képregényrajongók már régóta ismerhetnek a különböző füzeteknek hála. Ráadásul a jövőben még tovább bővülhet az MCU, hiszen számos film és sorozat érkezik még, illetve olyan hősök is tiszteletüket tehetik majd, akik jogi okok miatt korábban egyáltalán nem szerepelhettek a Marvel Studios filmjeiben.

Hirdetés

Ilyen karakter például Wolverine is, avagy Farkas, akit korábban remekül megformált Hugh Jackman több önálló filmben is, de az X-Men mutánsaival együtt is láthattuk már. Ugyan a színész nagy valószínűséggel már nem fog visszatérni a szerephez, a menő karmokkal felszerelkezett szuperhőssel még találkozhatunk a későbbiekben az MCU-ban.

Valószínűleg sok rajongót is foglalkoztat az, hogy Jackman után ki lehet Wolverine következő megformálója, és nemrég a Marvel Studios feje, Kevin Feige egy kérdésre válaszolva el is árulta, hogy talált-e már fejben valakit erre az ikonikus szerepre. A válasz egyszerű volt, és nagyon rövid:

"Nem."

Persze ettől függetlenül nagyon is elképzelhető, hogy Wolverine és a többi mutáns feltűnik majd az MCU-ban, ugyanis korábban maga Feige árulta el, hogy folynak már a belsős megbeszélések a témával kapcsolatban.

Ti kit látnátok szívesen Wolverine szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)