Hirdetés

Kiderült, hogy ki fogja játszani a fiatal Zámbó Jimmyt a róla készülő sorozatban

|

Az idősebb változatot Nagy Ervin keltheti életre.

Hirdetés

Tavaly novemberben jelentette be az RTL Klub, hogy készít egy 10 epizódosra tervezett sorozatot A király címmel, amely Zámbó Jimmy életét és pályafutását eleveníti fel. Mint később kiderült, a magyar popszakma egyik legsikeresebb alakjának a bőrébe Nagy Ervin fog bújni, aki számos színdarabban bizonyította tehetségét. A színészt továbbá olyan filmekben láthatta a közönség, mint a Kincsem és a Drakulics elvtárs, de szerepelt Terápia és A tanár sorozatokban is. 

Hirdetés

Ám nem Nagy Ervin lesz az egyetlen, aki eljátszhatja a sorozatban Zámbó Jimmyt. Az RTL.hu információi alapján az énekes fiatalkori változatát Olasz Renátó alakítja majd, akit a nézők elsősorban az Aranyélet című HBO-szériából ismerhetnek. Renátó nyilatkozott is a projekttel kapcsolatban:

"Számomra ez azért érdekes, mert ez egy olyan korszak az ő életében, amelyről nincsenek archív felvételek, olyan korszak, amit a közönség nem ismer. Mielőtt elolvastam a forgatókönyvet, az volt a prekoncepcióm, hogy az RTL-nek az volt a szándéka, hogy csináljanak valamiféle múltidézést, aranyoskodást Jimmy életéről. Aztán ahogy elkezdtem olvasni, folyamatosan döbbentem rá arra, hogy ez a sorozat nagyon nem erről fog szólni, hanem olyan dolgokat fogunk megtudni az életéről, amiket eddig nem. Rengeteg csavar van benne, nagyon izgalmas a történet, jól megírtak és komplexek a karakterek, az egésznek van egy nagyon jó íve, drámája, erős humora is van, szóval szerintem meglepő."

A színész elmondta továbbá, miként készült fel a sorozatra: egyrészt azt próbálta elképzelni, hogy egy ilyen megosztó személyiség hogyan alakult azzá, aki lett, másrészt egy zongoratanár segített neki megtanulni, hogyan tud úgy tenni, mintha zenélne. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Egyelőre nem tudni, hogy az RTL Klub mikor fogja műsorára tűzni a sorozatot. Ti nézni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)