Hirdetés

Kiderült, hogy kik rendezik a Pókember: Irány a Pókverzum folytatását

|

Ha megnézzük a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásáért felelős rendezők, írók és producerek listáját, akkor abszolút nincs mitől tartanunk.

Hirdetés

A Sony Pictures Animation hivatalosan is véglegesítette a Pókverzum folytatásának csapatát. A három rendezői székben Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, és Justin K. Thompson ülnek. Ugyan Dos Santos szerepe már ismert volt a projektben, de jó tudni, hogy a jobbján és balján is megbízható tehetségek ülnek. A srácokat egyébként az előző rendezőtrió egyik tagja, Rodney Rothman is segíti a produceri posztjáról.

Az írói-rendezői feladatokért a Phil Lord és Chris Miller páros felel, akik a Lego Movie-n és a 21 Jump Streeten is dolgoztak. Kettejüket a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings írója, David Callaham segíti a Pókverzum folytatásában.

Hirdetés

A rendezőtrió tagjai egyébként kifejezetten elfoglaltak mostanában. Powers éppen a One Night in Miamiért kapott Oscar-jelölésének örülhet, az elmúlt években pedig társrendezőként vett részt a Pixar Soul projektjében, és megírta a Star Trek: Discovery első évadát.

Dos Santos és Thompson a Sony csapatának oszlopos tagjai. Dos Santos mind a Korra legendáján, mind az Aang legendáján dolgozott a Nickelodeonnak, Thompson pedig produkciós dizájnerként hagyta ott keze nyomát az első Pókverzum filmen, és a Derült égből fasírt mindkét részén. A Pókverzum második része lesz az első rendezői és nagyfilmes projektje mindkettejüknek.

Az animációs Pókember folytatásáról egyelőre keveset tudni, azt leszámítva, hogy a Sony 2022. október 7-re tervezi a bemutatót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)