Hirdetés

Kiderült, hogy mi a helyzet a Constantine reboottal

|

A Warner új vezetőségének tisztogatása miatt kétségessé vált a J.J. Abrams felügyeletével készülő sorozat sorsa, de most érkezett egy helyzetjelentés.

Hirdetés

Bár Keanu Reeves nagyon szeretne visszatérni a 2005-ös Constantine, a démonvadászban látott szerepéhez, a Warner Bros. egyelőre nem hagyta neki, és Matt Ryanre is csak a Legends of Tomorrow sorozat, illetve az animációs filmek erejéig számítanak. Ehelyett J.J. Abramsnél és a Bad Robot Productions névre hallgató produkciós cégénél formálódik egy ideje már egy sötétebb hangulatú projekt, amelyben nem egy fehér bőrű színész játszaná John Constantine-t. 

Egy ideje azonban már nem hallatott magáról a koncepció, a bizonytalanságot pedig csak fokozta, hogy a Warner új vezetőségénél pengeélen táncolnak a produkciók.

Hirdetés

A Deadline legújabb jelentése szerint azonban J.J. Abrams projektje miatt látszólag nem kell aggódniuk a rajongóknak:

"Az egyik HBO Maxos projekt, amely a források szerint szilárd talajon áll és halad előre, a Constantine, a DC Comics karakterének sötétebb rebootja a brit írótól, Guy Boltontól. A projekt egy színes bőrű főszereplő köré épül, nem úgy, mint az, amit a 2014-es NBC-s sorozatban és a The CW Arrowversében Matt Ryan alakított, vagy a 2005-ös Keanu Reeves-féle verzió."

Pár hónapja felröppent a pletyka, hogy a címszerepre a Gangs of London sorozat színészét, az alábbi képen látható Sope Dirisut (A Vadász és a Jégkirálynő, Csendes éj) szemelték ki, de ezzel kapcsolatban nem történt említés a Deadline jelentésében.

Ti várjátok a Constantine rebootot?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)