Hirdetés

Kiderült, hogy miért csak 2023-ban jön A galaxis őrzői 3

|

Megelőzi a Marvel Kapitány és a Hangya folytatása is, de jó okkal időzített így a Marvel.

Hirdetés

A napokban a Marvel Studios látványos videóval emlékeztetett minket arra, hogy mik várnak ránk a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisában. Ebben láthattuk az Örökkévalók (Eternals) első jeleneteit, alcímet kapott a Fekete Párduc folytatása, kiderült a Marvel Kapitány 2 hivatalos címe és bejelentették A galaxis őrzői harmadik részének hivatalos premierdátumát is, viszont a felsoroltak közül utóbbit kapjuk meg majdnem utoljára (a fázist az új Fantasztikus Négyes zárja). 

Hirdetés

Természetesen a rajongók figyelmét sem kerülte el az őrzők "késlekedése", és Twitteren az egyikük rákérdezett James Gunn rendezőnél, hogy miért A galaxis őrzői 3 jön ki utoljára, mikor annak kellene az elsőnek lennie. Gunn reagált a felvetésre és elmondta, hogy azért, mert rendkívül elfoglalt: jön addig a The Suicide Squad, a Peacemaker tévésorozat, a Guardians Holiday Special és a Disney World A galaxis őrzőis látványossága is. A filmes szerint tavaly több mint 500 oldalnyi forgatókönyvet írt, amiket mind a következő évben fognak leforgatni, szóval rengeteg dolga van. 

A jelenlegi ismereteink szerint a The Suicide Squad augusztusban mutatkozik be a mozikban és az HBO Maxon, a Peacemaker sorozat 2022-ben debütálhat, A galaxis őrzői karácsonyi különkiadását 2022 karácsonyára időzítik, viszont azt egyelőre nem tudni, hogy a tematikus hullámvasút mikortól fogad vendégeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)