Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Robert Pattinson-féle Batman folytatása

|

James Gunn azt is tisztázta, hogy része lesz-e a megújult DCU-nak.

Hirdetés

A DC Studios társelnökei, James Gunn és Peter Safran bejelentették, hogyan fog kinézni a DC filmes és sorozatos jövője, legalábbis ami a következő éveket illeti. Öt-öt projektet jelentettek be különböző karakterekre és képregényekre fókuszálva, amik között helyet kapott egy Batman-film is, a The Brave and the Bold, amelyben nem Pattinson lesz a Denevérember. 

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Matt Reeves nagy sikerű filmjének folytatásától megvált volna a duó, sőt: a rendező zavartalanul egyengetheti tovább a saját Batmanjének sorsát és egyéb ötleteit is, mint például a Pingvinre fókuszáló spin-off Colin Farrell főszereplésével. 

Hirdetés

Ennek megerősítésére bejelentésre került, hogy a Batman folytatása, a The Batman Part II 2025. október 3-án fog világszerte mozikba kerülni, de egyelőre nem tudni, hogy miről fog szólni. Azt viszont igen, hogy a szintén 2025-re belőtt Superman: Legacy filmmel ellentétben nem lesz része a DCU-nak, hanem az újonnan létrehozott DC Elseworlds kategóriába fog tartozni, mint minden olyan DC-film vagy sorozat, amely a fő univerzumon kívül játszódik - úgy, ahogy a DC Comics-nál is. 

Vagyis Todd Phillips Joker folytatása, a 2024. október 4-én, Joaquin Phoenix és Lady Gaga főszereplésével érkező Joker: Folie à Deux, a Teen Titans Go! című animációs sorozat, valamint a J.J. Abrams nevével fémjelzett Superman film is, ami továbbra is aktív fejlesztés alatt áll. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)