Hirdetés

Kiderült, hogy mikortól forgatják és miről szól majd a Squid Game második évada

|

A széria sztárja kifejezetten közlékeny kedvében ült be egy interjúra, így megtudtunk egy s mást a Nyerd meg az életed! új szezonjáról.

Hirdetés

A 2021 őszén megjelent Squid Game, avagy a Nyerd meg az életed nemcsak a Netflixet robbantotta fel, de vele együtt a fél világot is, hiszen csak úgy záporoztak rá a dicsérő kritikák, a képernyők előtt pedig milliók izgultak az élet-halálra menő fiktív valóságshow résztvevőiért.

A streaming szolgáltató annak rendje s módja szerint már tavaly nyáron bejelentette, hogy érkezik a folytatás, most pedig néhány részlet is kiderült az új évadról, köszönhetően a sorozat sztárjának, I Dzsongdzsének.

Hirdetés

A főhős Szong Gihunt alakító színész nemrég az allkpop nevű portálnak adott interjút, amelyben egész közlékeny volt a következő szezon kapcsán. Dzsongdzse a beszélgetés során elmondta, hogy a széria folytatásában az ő karaktere, illetve Inho, azaz az I Bjonghon által megformált Frontember lesznek a középpontban, a cselekmény pedig a bosszú témája körül bonyolódik majd.

A színész arra is kitért, hogy a forgatás csak a nyár folyamán indul el, és nagyjából 10 hónapot vesz majd igénybe. Dzsongdzse itt rámutatott, hogy ez ugyan nagyjából megegyezik az első évad forgatási idejével, ám az csak az akkortájt tomboló COVID miatt nyúlt ilyen hosszúra, míg a második szezon esetében a grandiózusabb sztori indokolja a 10 hónapnyi elköteleződést.

Mindezzel számolva valószínűleg csak 2024 őszen tudhatjuk meg, hogy pontosan miként folytatódnak Szong Gihun mindennapjai, de addig legalább a Netflixnek is lesz ideje eloltani azt a tüzet, ami mostanság a Squid Game mintájára forgatott valóságshow körül dúl.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)