Hirdetés

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Dűne film

|

Annyi jelenetet kivágtak, hogy bőven lenne tartalom egy rendezői változathoz.

Hirdetés

Noha nyáron pörögtek a mozik és befutottak az első nagyobb premierek is (mint a Fekete Özvegy, a Halálos iramban 9 vagy Az Öngyilkos Osztag), azonban rengeteg nagyágyút őszre tartogatnak a stúdiók.

Ezek közé tartozik Denis Villeneuve következő filmje, a Dűne is, amelyet a jelenlegi tervek szerint október 21-én láthatunk majd a hazai mozikban - már ha nem súlyosbodik ismét a járványügyi helyzet az Egyesült Államokban, ugyanis elsődleges piac révén ha ott eltolják, akkor mindenhol el fogják.

A delta variáns terjedése miatt pedig igencsak rezeg a léc, hiszen a Sony is bizonytalan a Venom folytatásával kapcsolatban, a Paramount is tolta már el premierjét emiatt. 

Hirdetés

Az talán megnyugvást jelenthet, hogy még most is pörög a film marketingkampánya, ami az októberi hibrid premiert hirdeti (HBO Max/mozi egyben), az pedig örömmel töltheti el a rajongókat, hogy kiderült, milyen hosszú filmre számíthatunk.

Denis Villeneuve egy Quebec-i újságnak, a La Presse-nek adott interjút, amelyben elárulta, hogy a Dűne 155 percig tart majd. Ez hosszabb, mint a 143 perces Halálos iramban 9, de rövidebb, mint a 174 perces Bosszúállók: Végjáték. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Villeneuve ráadásul azt is hozzátette, hogy számos jelenet van, amit Joe Walker vágóval együtt nem éreztek a kész változatba valónak.

Annyi, hogy akár több órás verziót is készíthettek volna, mert sokat forgatott, de a végső változat az lesz, ami a mozikba kerül, mivel soha egyetlen filmjéből sem csinált rendezői vágást. De legalább már írja a folytatás forgatókönyvét, még ha egyelőre nem is kapott zöld utat a Warner Bros-tól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)