Hirdetés

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Tenet

|

Nem ez lesz Christopher Nolan leghosszabb filmje, de a legrövidebb sem.

Hirdetés

Noha hazánkban megnyitottak már a mozik és befutottak az első premierek is (mint például az Ava vagy a Remény), azonban az igazi nagyágyúk még váratnak magukra. Ezek közé tartozik Christopher Nolan következő filmje, a Tenet is, amelyet az eredeti tervekkel ellentétben mégsem láthatunk júliusban, a jelenlegi helyzet szerint augusztus 12-én érkezik meg - már ha nem súlyosbodik a járványügyi helyzet az Egyesült Államokban, ugyanis elsődleges piac révén ha ott eltolják, akkor mindenhol máshol is el fogják.  

Hirdetés

Ezekben a bizonytalan időkben jól jön némi kézzelfogható információ, amit ezúttal a koreai korhatár-besorolásért felelős szervezet szállított le: a film adatlapja szerint a Tenet játékideje 149 perc és 59 másodperc, amely ugyan rövidebb, mint a 152 perc hosszúságú A sötét lovag, de a 106 perces Dunkirket például jócskán lehagyja, az Eredetet (148 perc) pedig csak egy kicsivel haladja meg. Mellesleg az eddigi leghosszabb Nolan-mű a Csillagok között a maga 169 percével. 

A Tenet főszerepében John David Washington (Nagypályások, BlacKkKlansman) látható, a mellékszerepekben pedig olyan színészek fordulnak meg, mint Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Himesh Patel és Clémence Poésy. A legutóbbi szinkronos előzetest pótoljátok, ha nem volt még meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)