Hirdetés

Kiderült, hogy miről fog szólni A galaxis őrzői 3.

|

Ahogy James Gunn ígérte, Mordálynak komoly szerepe lesz a trilógia zárófilmjében.

Hirdetés

Több szempontból is nagyon érdekes lesz A galaxis őrzői harmadik része. Ebben fog végre bemutatkozni Adam Warlock Will Poulter alakításában, ez lesz Dave Bautista utolsó jelenése Draxként (valamint jó eséllyel a többieknek is), és arra is fény derül majd, miközben elmélyülünk Mordály háttérsztorijában, hogy miért ő a trilógia igazi főszereplője James Gunn szerint.

Az előttünk álló kaland a rendező elmondása alapján a széria leghosszabb, valamint egyben a legérzelmesebb és legérettebb története lesz, a kiadott szinopszis alapján pedig sejtjük, hogy miért. 

Hirdetés

A leírás szerint kedvenc csapatunk otthonra talált a Tudástérben, de nem telik el sok idő, és felborul az életük Mordály "viharos múltjának visszhangjai" miatt. Peter Quillnek - aki még nem heverte ki Gamora elvesztését - össze kell verbuválnia a bandát, hogy egy veszélyes küldetésre indulva megmentsék Mordály életét. Ha nem sikerül, az könnyen az általunk ismert Őrzők végét jelentheti. 

Gunn korábban elárulta, hogy az ünnepi különkiadás lehetőséget adott neki, hogy bevezessen néhány elemet anélkül, hogy el kellene őket magyaráznia A Galaxis őrzői 3 elején. Megtudhattuk belőle, hogy mi a helyzet most a Tudástérben, milyen az Őrzők új űrhajója, valamint bemutatkozott a telekinézisre képes új csapattársuk, Cosmo. Emellett fény derült arra is, hogy milyen kapocs van Mantis és Peter között, a felcseperedő Grootról és Mordály speciális ajándékáról nem is beszélve. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A galaxis őrzői 3-at 2023. május 5-én mutatják majd be világszerte a mozik (nálunk május 4-től lesz látható), addig bőven van időnk megacélozni a lelkünket, hogy felkészüljünk a búcsúra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)