Hirdetés

Kiderült, ki alakítja majd Zámbó Jimmyt az RTL Klub új sorozatában

|

Megtalálták a Zámbó Jimmy sorozat címszereplőjét.

Hirdetés

Tavaly novemberben derült ki, hogy az RTL Klub tévésorozatot forgat a "Királyról", vagyis Zámbó Jimmyről. Ezt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója jelentette be. A 10 epizódosra tervezett Zámbó Jimmy sorozat forgatása időközben elkezdődött, a Blikk pedig ma megírta, hogy ki lesz a széria főszereplője. 

A címszerepet Nagy Ervin kapta, aki korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Fehér isten, a Testről és lélekről, a Kincsem, a Valami Amerika 3., vagy a Drakulics elvtárs, illetve olyan sorozatokban, mint a Terápia, a Válótársak, vagy 2018 óta futó A tanár.

Hirdetés

Nagy nyilatkozott is a szerep kapcsán, a Blikknek elárulta, hogy dallamtapadása van, folyamatosan Jimmyt énekel otthon is, ezzel pedig már a családja idegeire megy. Kamaszként inkább Guns N' Roses és a Kispál és Borz volt a kedvence, most viszont nagy szakmai kihívásnak látja azt, hogy ő fogja életre kelteni Zámbó Jimmyt.

Kiderült továbbá az is, hogy a családtól kölcsönkapta Jimmy pár ruháját, valamint pár régi VHS-kazettát, amelyen családi események vannak. Ezek is segítették a szerepre való felkészülésben. 

"Ettől függetlenül nem az a célom, hogy egy az egyben olyan legyek, mint ő, nem a popsztárt vagy az ikont akarom alakítani, hanem az embert."

- mondta a színász.

Nagy Ervin

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)