Hirdetés

Kiderült, ki alakítja Sabine Wrent a Star Wars: Ahsoka sorozatban

|

A Star Wars Celebrationön levetített teaserben felbukkant más közkedvelt szereplő is.

Hirdetés

Sajnos egyelőre nem tudjuk megmutatni nektek a Star Wars: Ahsoka sorozat első előzetesét, ezt a teasert ugyanis csak a jelenleg is tartó Star Wars Celebrationön mutatták meg a résztvevőknek egy zártkörű panelen. Kamerás verziók persze azonnal elkezdtek felbukkanni itt-ott, de ezeket az illetékesek azonnal törlik.

A rövidke kedvcsinálóban Ahsokát láthattuk, aki Hera Syndulla társaságában lépett be egy terembe. Látható volt továbbá a Huyang nevezetű droid, rá a Clone Wars nézői emlékezhetnek. Az nem derült ki, hogy Herát ki fogja alakítani, de más fontos szereposztást azért csak megerősítettek. 

Hirdetés

A teaser legvégén ugyanis a Lothal bolygón található festményt láthattuk, azt az emlékművet, ami a Star Wars: Lázadók animációs sorozat legutolsó részének legvégén az egész csapatot megörökítette. Ezt a képet pedig nem más, mint maga Sabine Wren nézte. A videóban Sabine csak háttal látható, azonban hivatalosan is bejelentették, hogy szerepét (a korábbi pletykáknak megfelelően) Natasha Liu Bordizzo kapta meg, aki meg is jelent a Star Wars Celebrationön.

Natasha Liu Bordizzo

Nincs mit tenni, várni kell, amíg a teasert végre minden földi halandó megnézheti majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)