Hirdetés

Kiderült, ki Hollywood legtöbbet káromkodó színésze

|

Azt is megtudtuk, melyik filmben hangzik el a legtöbb illetlenség.

Hirdetés

Mindig örülünk, ha valami igazán hasznos tanulmány bukkan fel a neten. A Buzz Bingo több mint 3500 forgatókönyv átnyálazásával derítette ki, melyik színész száját kellene leginkább kimosni szappannal, és melyik film volt az, amiben szinte egymást érték a csúnya szavak.

Hirdetés

Kissé meglepő módon Jonah Hill káromkodott a legtöbbet, 376-szor hagyta el illetlen szó a száját, de csak 15-tel előzi meg Leonardo DiCapriót. Mindketten szerepeltek a legnagyobb számú káromkodást tartalmazó filmben, A Wall Street farkasában, de karrierjük során volt még néhány szerepük, aminél nem kellett visszafogniuk magukat. 

Filmek közül a második a Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems), majd a Kaszinó, a Jay és Néma Bob visszavág és a Harag következik. Ha az 1000 szóra jutó káromkodások számát nézzük, az 1997-es Éhkoppon vezet, amit a Csiszolatlan gyémánt és A Wall Street farkasa követ ebben a sorrendben.

Színészek tekintetében Hill és DiCaprio után Samuel L. Jackson, Adam Sandler, Al Pacino és Denzel Washington jönnek, 1000 szóra vetítve is Hill vezet, de így már DiCapriót beelőzi Sandler, Samuel L. Jackson pedig a nyolcadik helyen áll. A teljes listákat megtaláljátok a fenti linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)